Skip to the main content

DIT IS KORFBAL – met Carlos Platier Luna

DIT IS KORFBAL: dé serie die je meeneemt in de dagelijkse gang van zaken op de korfbalvereniging. In deze serie gaan we langs bij drie korfbalverenigingen en geven we aandacht aan de drie pijlers van het KNKV: maatschappelijke impact, sportplezier en persoonlijke ontwikkeling. De serie is gemaakt in samenwerking met We Are Era en Carlos Platier Luna, om sport- en korfballiefhebbers kennis te laten maken met onze mooie sport en mee te nemen in de mooie, grappige en ontroerende momenten bij korfbalverenigingen in Nederland.

1. DIT IS KORFBAL #1 | Carlos over maatschappelijke impact

In deze aflevering spreken we vrijwilligers, spelers en ouders over wat korfbal brengt in de maatschappij. De verschillende korfbalvormen komen aan bod, er wordt een challenge uitgevochten en jong en oud delen hun ervaringen.

Deze aflevering verschijnt in de week van 7 oktober

2. DIT IS KORFBAL #2 | Carlos meet het sportplezier

In deze aflevering laten we zien hoe korfbalverenigingen spelers en fans samenbrengt in een positieve en energieke sfeer. We ontdekken hoe het plezier in het spel bijdraagt aan een hechte gemeenschap en een onvergetelijke sportervaring.

Deze aflevering verschijnt in de week van 14 oktober

3. DIT IS KORFBAL #3 | Carlos duikt in de persoonlijke groei van spelers

In de aflevering belichten we hoe korfbal spelers helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. We laten zien hoe de sport bijdraagt aan zelfvertrouwen, teamwork en de ontwikkeling van individuele vaardigheden, zowel buiten het veld als op het veld.

Deze aflevering verschijnt in de week van 21 oktober