Skip to the main content

Reminder: thema-avonden weerbaarheid voor vrouwelijke scheidsrechters

Arbitrage

In oktober organiseren we vier thema-avonden over weerbaarheid, gericht op vrouwelijke scheidsrechters van alle niveaus en leeftijden. Oud-hockeyscheidsrechter Karen Dollé én minimaal één vrouwelijke topscheidsrechter uit het korfbal delen hun verhaal en geven praktische tips. Heb jij je al aangemeld?

Foto: Dalto/Klaverblad Verzekeringen
Weerbaarheid

De avond is uitermate geschikt voor vrouwelijke scheidsrechters van alle niveaus en leeftijden. Van jeugd- en verenigingsscheidsrechters tot KNKV-scheidsrechters en van beginnende scheidsrechters tot meer ervaren scheidsrechters: deze avond biedt praktische handvaten om je sterker te voelen bij het leiden van een wedstrijd.

Karen Dollé

Oud-hockeyscheidsrechter Karen Dollé was jarenlang actief op het hoogste niveau. Ze vertelt tijdens de avonden over haar weg naar de top en over hoe ze zich daar staande hield. Dit alles wordt gekoppeld aan het thema weerbaarheid, waar Karen veel kennis over heeft en ook praktische tips over kan geven.

Ambassadeurs

Op elke avond is ook minimaal één van onze ambassadeurs voor meer vrouwelijke scheidsrechters aanwezig. Die ambassadeurs zijn Agnes de Boer, Diana Boogaard, Wietske Jongbloed en Mireille van Zoggel-Foolen, de vier hoogst fluitende vrouwen in de Nederlandse competitie. Ook zij gaan in gesprek met de aanwezigen en delen hun eigen ervaringen rondom het thema weerbaarheid.

Data en aanmelden

De avonden vinden plaats op de volgende momenten:

  • Dinsdag 8 oktober bij KVZ ’23 in Zaandam met Agnes de Boer
  • Woensdag 9 oktober bij KVS ’17 in Schijndel met Mireille van Zoggel-Foolen
  • Donderdag 10 oktober bij KV Drachten met Wietske Jongbloed
  • Dinsdag 22 oktober bij VEO in Voorburg met Diana Boogaard

Alle avonden starten om 20.00 uur en duren tot +/- 21.30 uur. Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan via dit formulier, want vol = vol.

Gerelateerde artikelen

KNKV niet telefonisch bereikbaar op 1 oktober
KNKV Organisatie
KNKV niet telefonisch bereikbaar op 1 oktober
Vandaag, op dinsdag 1 oktober, is het KNKV niet telefonisch bereikbaar. Er is een personeelsdag. De rest van de week zijn we gewoon bereikbaar via 026-3035400. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer
Noodoplossing speelgerechtigdheid in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Competitie
Noodoplossing speelgerechtigdheid in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Helaas hebben we de afgelopen dagen te maken gehad met technische problemen bij een update van de KNKV Wedstrijdzaken-app. Hierdoor worden de waarschuwingssignalen in de app (rode kruisjes als iemand niet speelgerechtigd is) niet getoond. Hoewel we hard gezocht hebben naar de oplossing, is die tot op heden nog niet gevonden. Om voor de verenigingen […]
Lees meer
TeamNL Korfbal volgt reanimatiecursus
(Sport) Medische zaken Nationale selecties
TeamNL Korfbal volgt reanimatiecursus
De staf en spelers van TeamNL Korfbal volgden afgelopen week een reanimatiecursus van Reanimatie Drechtsteden. Dankzij deze cursus zijn ze in staat om te handelen wanneer het écht telt. Tijdens de cursus leerden de stafleden en spelers van TeamNL Korfbal reanimeren, beademen en kregen ze uitleg over het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED). […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Nieuwe regels rondom speelgerechtigdheid uitgelegd 
Strategische projecten Verenigingsservice
Maak jij al gebruik van je ecosysteem?
KNKV Organisatie
Algemeen directeur Henry van Meerten neemt afscheid van KNKV