Skip to the main content

Met jouw vereniging naar de Kenonz Korfbal Leaguefinale?

Verenigingsservice

Vorige maand is de kaartverkoop gestart voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale op 15 april a.s. in Rotterdam Ahoy. De finale is dankzij de rijke historie en sfeervolle ambiance inmiddels uitgegroeid tot het summum van het korfbal. Wedstrijden van ongekende klasse en de plek waar korfballiefhebbers elkaar ontmoeten en samen het kloppende hart van de sport vormen.

Met je vereniging naar de finale
Om die ontmoeting te stimuleren hebben wij tickets met aantrekkelijke groepskorting waarmee je jouw korfbalvereniging blij maakt! Want wat is er leuker én gezelliger dan met een grote groep naar de finale te gaan?

Toolkit communicatie
Wil je weten hoe je binnen jouw vereniging de Kenonz Korfbal Leaguefinale onder de aandacht brengt? Wij hebben een toolkit gemaakt met handige video’s en afbeeldingen waarmee je de #korfbalfinale bij jouw vereniging promoot! Deze toolkit kan je hier downloaden.

Heb je een vraag over het bestellen van je verenigingstickets? Neem contact op met onze ticketpartner CM via support.ticketing.cm.com.

Dag vol vermaak
Naast een hopelijk zinderende finale, staat er dit jaar ook fantastisch entertainment op het programma. We zorgen voor vermaak rondom de wedstrijden en tussen de A-finale en de Korfbal Leaguefinale gaan we all-in. We hebben Rihanna helaas niet kunnen strikken voor onze halftime show, maar we beloven wel een spectaculaire middag! 

Activiteiten op het voorplein
De hele dag zijn er buiten op het voorplein van Ahoy diverse activiteiten waar iedereen aan mag meedoen en waar je leuke prijzen kunt winnen. Zo staat er een grote opblaasstormbaan en kun je leuke prijzen winnen door de highscore te halen op een van de vijf korfbalchallenges. Ook kun je een van de korfbalclinics volgen onder begeleiding van talentvolle spelers en speelsters van Nederland U17.

Voor de jeugdige toeschouwers is er dus de hele dag al van alles te beleven op het voorplein van Rotterdam Ahoy. Van 10.30 tot 12.30 uur vindt hier ook een toernooi voor E-jeugd plaats. Aanmelden kan hier.

Gerelateerde artikelen

Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Nationale selecties
Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Talent TeamNL Korfbal speelde afgelopen week het U21 World Korfball Championship 2024 in het Turkse Kemer. Na een ontzettend sterk toernooi bleek Nederland ook in de finale onverslaanbaar. Er werd met 6-24 gewonnen van België en daarmee is de ploeg van bondscoaches Kees en Mike Vliestra Wereldkampioen. Talent TeamNL Korfbal begon direct scherp aan het […]
Lees meer
Competitie 2.0: nog een keer alles op een rijtje
Competitie Verenigingsservice
Competitie 2.0: nog een keer alles op een rijtje
De afgelopen periode hield Team Competitie weer een ronde door Nederland om de verenigingen bij te praten over de laatste stand van zaken met betrekking tot Competitie 2.0. Kon jij er niet bijzijn tijdens de avond in jouw regio of wil je alles nog eens nalezen? In het KNKV Magazine nemen we je nogmaals mee […]
Lees meer
'Elk einde is het begin van iets nieuws'
KNKV Organisatie
'Elk einde is het begin van iets nieuws'
Na een uitermate succesvolle samenwerking heeft Jan Niebeek afgelopen maand afscheid genomen van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond. Gert-Jan Kraaijeveld, die veel ervaring heeft binnen de korfbalwereld, volgt Jan op als technisch directeur. In het KNKV Magazine blikken ze samen terug en vooruit. Jan Niebeek kijkt onder andere tevreden terug op de professionalisering van topkorfbal. Ook […]
Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Trainers
KNKV komt met gratis MDT-traject voor jonge korfbaltrainers
Nationale selecties
Talent TeamNL Korfbal is Wereldkampioen!
Opleidingen Trainers Verenigingsservice
We gaan weer naar de verenigingen met Training geven: de basics