Skip to the main content

Website school-korfbal.nl

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud Schoolkorfbal

Op de website school-korfbal.nl hebben we voor verenigingen, onderwijsinstellingen en ouders die meer willen weten over schoolkorfbal, alle informatie bij elkaar gebracht.

Je vindt hier allerlei informatie over korfbal op school. Wat zijn de mogelijkheden voor het lesgeven, hoe kun je het organiseren en natuurlijk voorbeeldmateriaal, waaronder leskaarten. Heb je zelf geen trainers of gymdocenten beschikbaar of hulp nodig bij het opzetten? Onze samenwerkingspartners kunnen je ondersteunen en begeleiden.

En voor kinderen is een spreekbeurtpakket beschikbaar zodat ze hun klasgenoten en juf en/of meester over korfbal kunnen vertellen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je korfbaladviseur.

Best practice

Meest bekeken artikelen

KNKV Magazine
Best practice Verenigingsservice
KNKV Magazine
Het KNKV Magazine is een digitale uitgave met verhalen uit de praktijk die inzichten kunnen geven en kunnen inspireren voor nieuwe acties en ideeën.
Lees meer
Training geven: de basics
Opleidingen Trainers
Training geven: de basics
Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden hebben wij de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. Verenigingen kunnen deze clinic aanvragen voor een groep trainers.
Lees meer
Heffingenregeling
Bestuurders Financiën
Heffingenregeling
Een belangrijk naslagwerk voor elke penningmeester is de heffingenregeling, waarin de financiële verplichting van de vereniging richting het KNKV vermeld staat.
Lees meer

Populaire downloads

Routekaart competitie
Download
Spelregels Korfbal 2020
Download
Handboek Kwaliteitseisen Korfbalaccommodaties
Download